Obert, comerç local

Neix la iniciativa “Prop de Casa!” , impulsada per l’ASSEMBLEA.

Prop de Casa és una gran plataforma de col·laboració per revitalitzar l’economia catalana i posar en contacte les consumidores i els consumidors amb agrupacions d’autònoms, pimes i cooperatives.
ℹ️ Aquesta iniciativa, que compta amb la col·laboració de la patronal independentista Anem x Feina, vol ajudar el nostre teixit productiu perquè pugui fer front a la crisi econòmica generada per la COVID-19 i afavorir el consum de proximitat i responsable ambientalment.
Ja en formen part més de 90 projectes, però s’hi poden continuar afegint més agrupacions!

Els pobles i ciutats de Bages i el Moianès posen en marxa diferents iniciatives per incentivar la compra en els comerços de proximitat..

La crisi de la COVID-19 ha posat en una situació molt complicada molts comerços, establiments, bars i restaurants del poble de Navarcles (Bages). És el moment de fer poble i fer-los costat. A través d’aquesta campanya de publicitat, els petits comerços de Navarcles es posen de manifest per fer-se presents i conscienciar de la importància de consumir al poble. Navarcles és cosa de tots. Fem un poble viu. #Navarcles, comerç amb nom propi. #AmbNomPropi

La CUSA ha engegat una campanya amb la col·laboració de l ‘Ajuntament de Santpedor per promoure el comerç local. Dilluns dia 18 de maig de 2020 els botiguers del poble apugen novament les persianes
La mobilitat sostenible i el consum de proximitat són criteris que contribueixen a la necessària reducció de la nostra petjada ecològica i la del nostre país, en el marc de l’emergència climàtica actual.